Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

Ontruimen van woningen
Het ontruimen van woningen is voor ons een veel voorkomende opdracht. De meeste opdrachten bestaan uit het leegruimen en schoon opleveren van een woning. Men verhuist naar een zorgappartement of zorgcentrum en een gedeelte van de inboedel kan niet mee omdat men kleiner gaat wonen. Voor veel mensen is een verhuizing ook een moment waarop in jaren verzamelde spullen tevoorschijn komen waarbij de zin- of onzin van het langer bewaren moet worden bepaald.

Wij zorgen er voor dat alle resterende spullen, hoe klein of groot ook, uit de woning worden verwijderd en worden afgevoerd. Bruikbare spullen worden door ons in overleg aangeboden bij de kringloopwinkel of een charitatieve instelling. Overige spullen worden door ons bij het grofvuil gedeponeerd.

Grofweg bieden wij 2 mogelijkheden:

1. Het verwijderen van meubels en restanten van de inboedel
2. Het volledig “bezemschoon” opleveren van de woning

Het verschil zit hem er in of u de woning alleen leeg wenst te hebben of dat deze ook schoon dient te worden opgeleverd voor de verhuurder, volgende huurder of nieuwe eigenaar. U bepaalt zelf welke werkzaamheden wij dienen te verzorgen.

Wij werken ook veel in opdracht van gemeenten, instellingen en woningcorporaties waarbij wij ontruimingen in opdracht verzorgen. Dit hoeft niet noodzakelijk bij senioren te gebeuren. Gedwongen huisuitzettingen wegens overlast of achterstand in huurpenningen zijn aan de orde van de dag en worden door ons met grote regelmaat verzorgd.

Voor meer informatie over woningontruiming kunt u het contactformulier invullen. Ook kunt u met ons bellen.