Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

Opgericht in 1973 kan van Houten bogen op een ruime ervaring in de transportsector. Tot midden jaren negentig lag de nadruk op het stukgoedvervoer met als voornaamste specialiteit het vervoer naar midden en centraal Europa. Ook vervoer van losgestort goed en speciaal transport behoorde tot de activiteiten. Ons huidige werkgebied is voornamelijk het vervoer met open wagens met kraan of kooiaap. Er is bij ons brede kennis voorhanden over diverse soorten transport.

Voor verschillende klanten verzorgen wij het transport van gastanks, olietanks, machines, boten, bomen, betonwanden etc. Hiervoor beschikken wij over een divers wagenpark, zowel open als gesloten, voorzien van autolaadkraan (11 tm 80 tonmeter), rollerkraan, kooiaap of laadklep. Dit stelt ons in staat, samen met een uitgebreid netwerk, iedere vorm van transport voor u te kunnen verzorgen.

Wij zijn een kleine organisatie die zich kenmerkt door de korte lijnen, u heeft direct contact met de juiste persoon, en waarin flexibel en snel gehandeld wordt. U heeft snel antwoord op vragen over uw transport en informatie voor de chauffeur wordt rechtstreeks doorgegeven.

Onze locatie in Nijkerk is centraal gelegen in Nederland met een rechtstreekse aansluiting op de A28 en nabij knooppunt Hoevelaken. Hiermee is Nijkerk een ideale locatie voor landelijke distributie. Tevens hebben wij de mogelijkheid opslag van goederen voor u te verzorgen, zowel overdekt als buiten.

Graag denken wij met u mee om een zo efficiƫnt mogelijke manier voor uw transport te vinden. Op die manier proberen wij altijd een stuk toegevoegde waarde te bieden, want transport is wat ons betreft meer dan vervoer van A naar B alleen.