Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

U wilt tot wel 60% besparen op uw verhuisservice voor uw verhuizing in omgeving Groningen, maak dan gebruik van de expertise van 123 Goedkoop Verhuizen. Wij bieden u het totaalpakket op het gebied van verhuizen tegen een scherpe prijs. Veilig en snel uw inboedel van A naar B vervoeren: 123 Goedkoop Verhuizen biedt u meer dan dat. Wij denken graag met u mee en bieden maatwerk. Bovendien staan wij 7 dagen per week voor u klaar en verhuizen wij indien gewenst ook in de avonduren of de nacht. Flexibiliteit, een klantgerichte aanpak en scherpe tarieven, dat zijn onze kernwaarden!

Verhuisservice Groningen: verzekerd van kwaliteit

Onze verhuisservice voor uw verhuizing in Groningen biedt u alles wat u zoekt. U heeft nergens meer omkijken naar. Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Naast het verhuizen van uw inboedel van uitgebreide service waaronder:

  • De mogelijkheid om via ons verhuisdozen en bijvoorbeeld een verhuislift te huren;
  • Verhuisdekens, spanbanden en een steekwagen zijn bij ons standaard bij de verhuizing aanwezig;
  • Onze Handyman Service: wij helpen u graag met de installatie van bijvoorbeeld uw apparatuur. Ook het ophangen van schilderijen of het inzetten van een deur van een keukenkastje verzorgen wij graag voor u.

Nieuwsgierig naar onze tarieven of wilt u meer weten over onze verhuisservice voor uw verhuizing in omgeving Groningen? Neem gerust contact met ons op!