Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

Distributievervoer van A naar B is voor ons bijzaak, wij richten ons meer op transport waarbij wij toegevoegde waarde kunnen leveren. Door bijvoorbeeld naast het vervoer goederen ook op de los- /laadlocatie te plaatsen, monteren danwel demonteren. Hiervoor hebben wij de beschikking over eigen laad- /losmiddelen zoals auto’s met kraan en auto’s met kooiaap. Desgewenst nemen wij een eigen heftruck mee.

Dankzij onze ervaren chauffeurs is het voor bepaalde klanten al niet meer nodig om nog een extra monteur naar het leveradres toe te sturen, hetgeen resulteert in een kostenbesparing voor de klant.  Ook denken wij graag mee met de klant wat onder meer heeft geresulteerd in het ontwikkelen van klantspecifieke laad- en losmiddelen.

Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van het autolaadkraan, heftruck, VCA en ADR certificaat en zijn uiterst bekwaam in het werken met de verschillende werktuigen. Indien nodig komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om bij ingewikkelde projecten de meest efficiënte oplossing met u te bespreken. Dit wordt dan doorgesproken met de uitvoerende chauffeur en volledig door ons begeleid teneinde een optimale dienstverlening te kunnen garanderen.

Onze Warehouse diensten

Onze warehouselocatie is gesitueerd op het industrieterrein van Nijkerk met directe ontsluiting naar de A28. Deze locatie ligt centraal in Nederland. Hier verzorgen wij voor diverse klanten het gehele warehousetraject. van Houten Transport & Warehousing BV ontzorgt klanten door het complete pakket warehousing aan te bieden.

  • Aanvoer van goederen
  • Inslag en opslag
  • Orderpicking en uitslag
  • Compleet verzorgde
    voorraadadminstratie en beheer

Specifieke wensen nodig voor uw goederen? van Houten Transport & Warehousing BV is uw partner als het gaat om betrouwbare én veilige opslag voor uw goederen. Door de diversiteit aan klanten hebben wij de mogelijkheden om elk product van een perfecte opslag te voorzien.

Dedicated Vervoer

Vaste auto’s rijden op contractbasis voor u volledig volgens uw planning. Afhankelijk van de termijn kunnen de wagens in uw kleuren worden uitgevoerd en van uw reclame worden voorzien en krijgt de chauffeur uw bedrijfskleding. Naar buiten toe wordt dan uw bedrijfsnaam volledig uitgedragen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over materieel en mensen, dat doen wij voor u.

Dedicated Vervoer met neutrale auto’s in onze eigen kleuren voor één of meerdere dagen, is uiteraard ook mogelijk. U heeft één of meerdere dagen de beschikking over een auto met vaste chauffeur welke volledig tot uw beschikking staat.