Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

Welkom bij Goedkoop Verhuizen

Wij zijn een jong en innovatief verhuisbedrijf dat met hart en ziel meer dan duizenden verhuizingen achter de rug heeft. Verhuizen is voor ons meer dan slechts uw inboedel van A naar B professioneel te transporteren. Verhuizen is ons dierbaar, omdat wij bij mensen thuis komen op een moment in hun leven waarbij oude herinneringen achter worden gelaten en een nieuw hoofdstuk wordt geopend. Met trots en dankbaarheid kijken wij terug op de vele mooie momenten in mensen hun leven. Van een student die vol passie en ambitie zijn nieuwe studentenkamer tegemoet treedt. Of een oudere vrouw die kleiner moet wonen en op zorg is aangewezen.

  • 60% besparen op uw verhuizing
  • Altijd 100% kwaliteitsgarantie
  • Helder, eerlijke communicatie
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Verhuizen brengt mensen bij elkaar en is speciaal, omdat je elkaar na een dagje verhuizen toch een klein beetje leert kennen. Verhuizen is vertrouwen en daar ligt bij ons de basis. In de haast van het dagelijks leven realiseren wij ons heel goed dat u een partner zoekt, aan wie u zonder zorgen uw dierbare spullen kunt toevertrouwen. Voor veel mensen zijn wij inmiddels de eerste keus wanneer zij moeten verhuizen in de grote steden waaronder Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Leiden en Rotterdam, maar eigenlijk dekken wij heel Nederland met onze dienstverlening.

Goedkoop verhuizen in Nederland of Europa

Goedkoop Verhuizen is gevestigd in Den Haag en bestaat al meer dan 10 jaar met verschillende groeiende aantallen dependances door heel Nederland. Zo kunnen wij u de scherpste prijzen garanderen door het gehele land heen en bieden wij onze verhuisservice onder andere aan in de omgeving van Verhuisservice Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Utrecht en Almere. Doordat wij ook zeer scherpe tarieven hanteren en meerdere locaties hebben zal u overal in het land voordelig uit zijn wanneer u gebruik maakt van 123 Goedkoop Verhuizen. Dus of u nou een goedkope verhuizing in Den Haag of (ver) daarbuiten in bijvoorbeeld de regio’s Eindhoven, Tilburg, Breda, Venlo en Nijmegen wil doen, wij staan voor u klaar!

Waarom Goedkoop Verhuizen?

Als u voor Goedkoop Verhuizen kiest, dan kiest u voor een warm team van professionele verhuizers. Bij ons deelt iedereen dezelfde filosofie en draait de verhuizing echt om u. Wij leveren maatwerk, waarbij u kan bepalen in hoeverre ons hulp vereist is. U kunt uw gehele verhuizing uit handen geven, van het inpakken tot uitpakken in het hele land zoals Tilburg, Breda, Venlo, Nijmegen en Eindhoven. Of u kunt zelf de voorwerkzaamheden verrichten en meehelpen tijdens de verhuizing daarvoor kunt u bijvoorbeeld een verhuiswagen huren in Apeldoorn, Middelburg, Vlissingen of Den Bosch. Voor elk budget hebben wij een plan en komen wij er met u altijd uit. U kunt zelf de regie in eigen handen nemen of het geheel aan onze deskundigheid over laten.

  • We zijn erg flexibel in vergelijking met andere verhuisbedrijven
  • We zijn beschikbaar zeven dagen per week
  • Verhuizen in de avond of in sommige gevallen in de nacht is voor ons geen probleem
  • Wij werken door tot uw verhuizing helemaal afgerond is en u tevreden bent!

3 redenen om te kiezen voor ons

Verzekerd

Onze verhuizers zijn verzekerd, u bent daarmee zeker dat uw spullen veilig worden verhuisd! Als u een verhuiswagen wilt huren in Nederlandse plaatsen zoals Middelburg, Vlissingen, Den Bosch en Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelig

Velen van onze eerdere klanten hebben al geprofiteerd van het voordeel, wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Excellente service

Wij staan voor service! Wij willen dat u deze excellent vind! Daardoor stoppen wij niet tot u tevreden bent.