Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

(tijdelijke) opslag van uw inboedel
Het senioren verhuisbedrijf beschikt over beveiligde en geconditioneerde opslagruimtes op meerdere locaties in Nederland. Heeft u tijdelijk spullen op te slaan maar ontbreekt het u aan de benodigde ruimte? Dan zorgen wij er voor dat uw meubels of inboedel zo lang als nodig in onze opslagruimte wordt opgeslagen.

Wij zijn zeer flexibel in de duur van de opslag. Veel van onze klanten weten vooraf nog niet precies wanneer de opgeslagen spullen worden opgehaald of moeten worden terugbezorgd. Daarom berekenen wij de opslag per week tegen een vooraf afgesproken tarief. U ontvangt vervolgens maandelijks een factuur over de opslagkosten. U geeft ons vanzelf een seintje als u de opslagruimte wenst op te zeggen. In overleg met u kan de inboedel vervolgens door uzelf worden afgehaald of door ons worden terugbezorgd.

Wij raden u aan om, indien u deze heeft, uw inboedel verzekering over te zetten naar het adres van onze opslag zolang als nodig is. De meeste verzekeraars bieden deze mogelijkheid zodat uw inboedel verzekerd blijft tegen diefstal, brand en overige schade. Mocht u niet over een inboedel verzekering beschikken dan is het een geruststellende gedachte dat inboedel opslag in onze loodsen ook onder de dekking valt van onze opstal verzekering.

Voor meer informatie over inboedel opslag kunt u ons contactformulier invullen. Ook kunt u ons GRATIS bellen