Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

Door - Tom Cosyns

Deur in het slot gevallen

Het kan iedereen op een zeker moment overkomen; de deur valt in het slot en u hebt geen sleutel bij de hand. Tocht is een veel voorkomende oorzaak; u wilde nog even iets uit de auto pakken, of een vuilniszak weggooien en bam: de deur valt in het slot.

Zelf de deur openen?

In sommige gevallen kunt u zelf nog trachten de deur te openen indien u bijvoorbeeld een brievenbus opening heeft bij de deurklink aan de binnenzijde. Een gehanteerde methode is in dat geval middels een stok of kledinghanger trachten via de brievenbusopening de deurklink naar beneden te drukken, zodat de deur zichzelf opent.

Indien een dergelijke methode in uw geval niet werkt, of niet mogelijk is, dan zult u vaak toch een slotenmaker dienen in te schakelen, zodat deze veilig voor u het slot kan openen. Een slotenmaker beschikt over de juiste instrumenten om het slot te openen, zonder dat uw slot geforceerd of beschadigt raakt.

Omgeving Nijmegen

Bent u woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Een goedkope sleutelmaker van Nijmegen die u verder kan helpen is bijvoorbeeld het bedrijf Slotenmaker 24.

Niet alleen overdag tijdens kantooruren kunt u een beroep op de slotenservice doen, maar ook buiten kantooruren kunt u hen benaderen, want dergelijke voorvallen kunnen zich uiteraard op ieder tijdstip van de dag voordoen en u wilt vanzelfsprekend zo snel mogelijk uw woning weer kunnen betreden.

De prijs

Prijzen verschillen per werkzaamheden; indien u een slotenmaker contacteert kunt u het beste vooraf de prijs afspreken. Blijkt dit niet mogelijk aangezien de slotenmaker eerst ter plekke moet nagaan wat de werkzaamheden zullen zijn, dan kunt u vanzelfsprekend wel een prijs indicatie aanvragen, zodat u alsnog een idee heeft van de tarieven.

Advies

Het kan voorkomen dat u niet alleen hulp bij openen van een dichtgevallen slot wilt, maar dat er meer aan de hand is; het slot is verouderd, of de sleutel is afgebroken in het slot. Een slotenmaker biedt naast het uitvoeren van werkzaamheden ook een adviserende rol. Hij kan met u het aanwezige hang- en sluitwerk doorlopen en u van gedegen advies voorzien voor de meest optimale sloten en beveiliging van uw pand/ woning.

Domotica en beveiliging

Een slotenmaker kan u informeren over de nieuwste, geavanceerde technieken op gebied van beveiliging. U kunt domotica inzetten, in combinatie met uw nieuwe sloten, zodat u te allen tijde uw woning of pand tijdens uw afwezigheid kunt monitoren. Neem voor meer informatie contact op met een erkende slotenmaker.

Geef een reactie