Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

Dé specialist in senioren verhuizingen

Welkom bij het senioren verhuisbedrijf. Dé specialist in het verhuizen van Senioren.
Het verhuisbedrijf waar verhuisservice meer inhoud dan het verplaatsen van meubels alleen.

Wij bieden de volgende diensten aan:

* Senioren verhuizen
* Woningontruiming
* Ontruiming na overlijden
* Bezemschoon opleveren woning
* Klusdiensten
* Meubel opslag

Het senioren verhuisbedrijf biedt u een breed scala aan verhuis mogelijkheden. De wijze waarop uw verhuizing verzorgd gaat worden is volledig uw keuze. Wij bieden u de juiste hulp, precies waar u die nodig heeft. Dit wordt vooraf uitvoerig met u besproken.

Men kan er voor kiezen om ons alleen de meubels te laten verplaatsen naar een nieuwe woning. Dat is voor ons dagelijkse kost en wij zullen dit zeker naar tevredenheid verzorgen. Veel senioren maken echter ook gebruik van extra diensten die door ons verhuisbedrijf worden aangeboden. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het inpakken van uw breekbare spullen en schilderijen. Ook kunnen wij er voor zorgen dat uw wasmachine- en elektrische apparaten worden afgekoppeld en weer aangesloten. Schilderijtjes kunnen door ons worden opgehangen, kasten uit- en in elkaar gehaald en als u wenst maken we ook de planken in de kast van uw nieuwe woning nog op maat.

En zelfs daar houdt het nog niet op. Zo zijn er ook Senioren die ons bedrijf inschakelen om de nieuwe woning klaar te maken voor gebruik en de oude woning netjes (bezemschoon) achter te laten. Dan verwijderen wij de oude vloerbedekking en leggen wij ook de nieuwe. We schilderen, behangen en maken zelfs de gordijnen op maat. Alles is mogelijk.

De oude woning wordt volledig leeggemaakt, oude meubels worden afgevoerd en gaatjes in de muren worden gedicht. U ziet, niets is ons te gek. Wij kunnen het allemaal!