Goedkoop verhuizen

Ede verhuisbedrijf

Woning bezemschoon opleveren
Na een verhuizing blijft een woning slechts zelden volledig schoon en leeg achter. Gordijnen en gordijnrails hangen nog voor de ramen. Er ligt nog vloerbedekking en laminaat op de vloer en gaten in de muren tonen precies waar eerder schilderijen en planken hingen.

Als u een woning wilt verkopen of moet overdragen aan een verhuurder is dit niet de wijze waarop u de woning wilt achterlaten. Veel verhuurders brengen hoge kosten in rekening wanneer de woning niet achterblijft zoals deze eerder betrokken werd. U moet dus zorgen dat de woning volledig leeg en gepoetst wordt overgedragen. Gaatjes in de muren moeten worden gedicht en soms moeten ook de muren wit geschilderd zijn.

In overleg met de verhuurder bepalen wij wat de te verhelpen gebreken zijn en in welke staat de woning moet worden opgeleverd. Vervolgens worden alle overeengekomen punten door ons aangepakt zodat de woning volgens afspraak kan worden opgeleverd. “bezemschoon opleveren” noemen we dit.

Wilt u een woning na de verhuizing verkoop-klaar maken? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ons team van klussers en schoonmakers zorgt ervoor dat de hele woning een opfrisbeurt krijgt en klaar wordt gemaakt voor de verkoop. Overgebleven meubels krijgen een strategische plaats in de woning zodat de potentiële koper een beeld kan krijgen van de woning in gemeubileerde staat. Het is zelfs mogelijk om ons een professionele fotoreportage te laten verzorgen zodat u met de woning kunt adverteren op woning- verkoopsites.

Bespreek de mogelijkheden voor het bezemschoon opleveren van uw woning met een van onze medewerkers. Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Voor meer informatie over bezemschoon opleveren kunt u het contactformulier invullen. Ook kunt u GRATIS met ons bellen.

Overige

Warmtepompdrogers zijn energiezuinig. De exemplaren van Miele en die van Whirlpool zijn een uitstekende hulp voor het energiezuinig drogen van uw wasgoed.